De relatie met de klant, muzikant. Dat is wat we belangrijk vinden. Wat we willen is op de 'ouderwetse' en klantvriendelijke manier een boterham verdienen. Een goed product voor een eerlijk bedrag. Een manier waar iedereen beter van wordt in tijden waarin 'dozen schuiven' meer en meer de maat lijkt te zijn. Wij doen daar niet aan mee.  Een tevreden klant en een tevreden winkelier. Dat is wat wij voor ogen hebben. 

Strings & Things is vooral .......

De ukulele

Een bijzonder instrument, de ukulele. In onze winkel heeft de ukulele ook een bijzondere plek. En eveneens bij heel veel van onze klanten.

Gitaren, bassen

Ons bestaansrecht blijft voor een groot deel de gitaar en de bas. Dat is waar het ooit mee begon en dat leidde tot heel veel meer. Van plectrum tot drumstel.  

de menselijke maat

Waar we heel erg in geloven is het contact tussen winkel en klant. Dat is waar muziek en muziek maken om draait: harmonie. Luisteren naar elkaar. De menselijke maat, zeg maar. 

Service

Als we u oprecht gelukwensen met een aanschaf, dan zit daar een vervolg aan. We willen elke koper een eerlijke service bieden. Een service die we in de meeste gevallen in eigen huis hebben. Snel en vertrouwd.

muzikaal plezier

Muzikaal plezier zit niet in de hoogte van het bedrag dat je voor een i nstrument uitgeeft. Wij staan volledig achter alle instrumenten die we verkopen. We helpen je met de keus van een passend instrument voor optimaal muzikaal plezier.